Medische fitness

Fit en vitaal met een abonnement medische fitness

Komt u uit een revalidatieproces? Heeft u onlangs een operatie ondergaan? Of een blessure waarvan u nog niet helemaal bent hersteld? Zomaar enkele voorbeelden, waarbij het fijn is, om onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut aan de slag te gaan met uw individuele trainingsdoelen. Onze fysiotherapeuten die medische fitness geven zijn Gerlinda Star, Floris Koopman en Wim van der Heide.

Werken aan uw persoonlijke doelen in een kleine groep

Met dit abonnement kunt u wekelijks op een vast tijdstip trainen, in een groep van maximaal 6 personen. Samen met onze fysiotherapeut bepaalt u uw individuele trainingsschema. Aspecten die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht, coördinatie, snelheid etc.

 

En als u volledig gezond bent?

Ook dan kan het fijn zijn om onder deskundige begeleiding aan uw eigen doelen te werken. Als aanvulling op uw gangbare sportieve bezigheden, of juist om weer aan de slag te gaan na een minder actieve periode. Bel ons gerust voor meer informatie of voor een intake, waarbij we uw fysieke belastbaarheid en persoonlijke doelen in kaart kunnen brengen.