Medische fitness

Fit en vitaal met een abonnement medische fitness

Komt u uit een revalidatieproces? Heeft u onlangs een operatie ondergaan? Of een blessure waarvan u nog niet helemaal bent hersteld? Zomaar enkele voorbeelden, waarbij het fijn is, om onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut aan de slag te gaan met uw individuele trainingsdoelen. Onze fysiotherapeuten die medische fitness geven zijn Daan Koning, Floris Koopman, Lucas Rijken en Wim van der Heide.


Werken aan uw persoonlijke doelen in een kleine groep

Met dit abonnement kunt u wekelijks op een vast tijdstip trainen, in een groep van maximaal 7 personen. Samen met onze fysiotherapeut bepaalt u uw individuele trainingsschema. Aspecten die aan bod kunnen komen zijn bijvoorbeeld: kracht, uithoudingsvermogen, evenwicht, coördinatie, snelheid etc.

 

En als u volledig gezond bent?

Ook dan kan het fijn zijn om onder deskundige begeleiding aan uw eigen doelen te werken. Als aanvulling op uw gangbare sportieve bezigheden, of juist om weer aan de slag te gaan na een minder actieve periode. Bel ons gerust voor meer informatie of voor een intake, waarbij we uw fysieke belastbaarheid en persoonlijke doelen in kaart kunnen brengen.

 

Betalingsvoorwaarden en tarieven fysiotraining.

De notas worden aan het einde van de maand berekend over het aantal lessen dat er in die maand op uw vaste tijdstip gegeven zijn door de therapeut. De groepen zijn kleinschalig met persoonlijke aandacht en de therapeut rekent op uw aanwezigheid. Er zijn geen losse lessen mogelijk.
Het tarief voor 1 les is 10,50. Het maandtarief  zal dus meestal variëren tussen de 42,00 en 52,50. Met uitzondering van de maanden met feestdagen.
Wij hanteren 1 maand opzegtermijn.
Bij ziekte of blessure wordt er naar een passende oplossing gezocht.
Bij een langdurige/veelvuldige onderbreking is een plaats in de groep niet meer gegarandeerd.