Tarieven

Vergoedingen & losse behandelingen

Image

Zorgverzekering

Wij hebben voor 2022 een contract met alle zorgverzekeraars in Nederland. Fysiotherapie is voor een deel vergoed via de basisverzekering. Vergoeding is afhankelijk van je leeftijd en de reden voor fysiotherapie. Ook is het mogelijk om je aanvullend te verzekeren. De Rijksoverheid heeft hier een uitgebreid overzicht van gemaakt. Controleer het daarnaast altijd bij je eigen zorgverzekeraar.
Lees meer

Tarieven

Wanneer je niet of onvoldoende verzekerd bent voor fysiotherapie, zijn onderstaande kosten van toepassing. Controleer van tevoren goed bij jouw zorgverzekeraar wat wel en niet is inbegrepen in jouw verzekering - of bel ons gerust bij vragen.

Algemene fysiotherapie

Per afspraak/behandeling: €37,-

Manuele fysiotherapie
Fysiotherapie aan huis
Manuele fysiotherapie aan huis
No show (zonder annulering)
Intake en screening

Eenmalige intake en uitgebreid screeningsonderzoek: €52,-

Intake na verwijzing
Intake aan huis
Pilates

Er zijn drie lesblokken per jaar: najaar (sept-dec), winter (jan-apr) en voorjaar (apr-jun). Deelname geldt per blok.

 

  • Najaarsblok: €168,- voor 14 lessen
  • Winterblok: €120,- voor 10 lessen
  • Voorjaarsblok: €120,- voor 10 lessen

 

Medische fitness

De kleine lettertjes

Omdat wij al onze patiënten zo goed mogelijk willen helpen, vragen wij jou om minimaal 24 uur van te voren een afspraak af te zeggen. Zo niet, dan zijn wij helaas genoodzaakt om de volledige kosten van de behandeling in rekening te brengen. Betaling dient binnen 30 dagen te geschieden, anders zijn wij helaas genoodzaakt om een incassotraject in te zetten. Er zal naast declaratie ook wettelijke rente worden gevorderd. Alle met de incasso gemoeide kosten, waarvan ook de buitengerechtelijke kosten, komen ten laste van de cliënt.

Direct een afspraak maken?